De mooie plaatsen aan de Belgische kust

Wil een keer lekker een paar dagen doorbrengen aan de kust, denk dan ook eens aan de Belgische kust. De bekendste plaatsen zijn Blankenberge en natuurlijk Oostende.

Buiten de stranden en de zee hebben deze plaatsen nog veel meer te bieden. Oostende heeft een leuk centrum met veel musea. Beide plaatsen zijn eenvoudig en snel te bereiken en beschikken over veel leuke hotels. Deze hotels kun je eenvoudig vinden en boeken op deze website.

Blankenberge

Blankenberge is na Oostende de populairste badplaats van België Je kunt mooie strandwandelingen maken, of lekker slenteren door het gezellige centrum. Lekker eten doe je in één van de vele visrestaurants aan de haven. De omgeving van deze badplaats is uitstekend geschikt om met de fiets te verkennen. Zoals altijd in België is er geen tekort leuke cafés en bars waar je tot laat in de avond kunt genieten van een hapje en een drankje. En bij mooi weer moet je zeker genieten van de schitterende zonsondergang

Oostende

Oostende is de bekendste en grootste badplaats van België. Maar heeft buiten het strand nog veel meer te bieden. Het het een super gezellig centrum met leuke winkelstraten, welke ook nog eens grotendeels autovrij zijn. In de twee bekendste winkelstraatjes kun je alles vinden wat je zoekt. Er zijn warenhuizen, maar breng zeker eens een bezoek aan de kleine boetiekjes. Zoals je mag verwachten van een badplaats heeft ook Oostende een mooie boulevard, waar je lekker kunt slenteren. ‘s-Avonds genieten in één van de vele restaurants en daarna op een rustig terras genieten van een wijntje. Ben je op zoek naar meer actie. Ook dan zit je goed in Oostende. Er zijn grote disco’s en vele bars waar je je tot in de kleine uurtjes kunt vermaken.

 

There are no comments yet. Be the first and leave a response!

Leave a Reply

Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://www.goedkoopweekendjeweg.net/artikelen/belgische-kust/trackback/